Rrahje masive mes pjesëtarëve të sigurimit të klubit të natës dhe disa burrave (Video, +18)
Kamerat e sigurisë kanë filmuar momentin kur një burrë shqyen bluzën dhe fillon të rrahet me dy pjesëtarë të sigurimit të një klubi të natës, ku më pas i bashkohen disa shokë dhe vëllai.

Ata sot janë paraqitur në sallën e gjyqit, ku kanë dëshmuar për incidentin që besohet të ketë ndodhur në maj të vitit të kaluar.

Edhe pse sipas pamjeve në rrahje ishin përfshirë disa persona, në sallën e gjyqit u paraqitën vetëm disa prej tyre, ndërsa ende nuk dihet saktë se sa janë dënuar të akuzuarit.
Be the first to comment

Leave a Reply