Rrëfimi i një prostitute: Gra ja pse burrat duan seks me ne …
Një prostitutë australiane ka deklaruar që burrat dhe gratë tradhtojnë sepse “nuk dinë të bëjnë seks”.Një punonjëse bordeli rreth 23 vjeçare, që fiton rreth 2 mijë paund në javë, ka rrëfyer që edhe vajzat jo të bukura mund të bëhen “perëndesha seksi”.

Vajza ka shkruar në Reddit që ndonëse ka shumë forume për pyetje të seksit, ju jeni të lirë të pyesni çfarëdo prapë se prapë” dhe si rezultat këto janë pyetjet që ajo mori:

Sa i vogël duhet të jetë një penis për tu konsideruar si i vogël?

“Penisët super të vegjël janë diku rreth 2-5 cm, apo mikropenis, sic i pëlqen asaj t’i quajë.”“Penisi i vogël është 6 centimetra ndërsa penisët që janë 10-15 centimetra janë mesatar딓Penisi më i madh që kam parë ka qenë sa parakrahu im dhe unë refuzova të bëj seks me këtë person. Të shkretit burrë iu mbushën sytë me lot se nuk bënte dot seks shkaku i madhësisë shumë të madhe. Penisët me atë madhësi kanë edhe problem të eksitohen mjaftueshëm”.

Me sa burra bën seks mesatarisht gjatë një nate?

“Të premteve dhe të shtunave mund të bëj seks me 7 deri në 9 persona për 6 orë”.

Sa para fiton?

“Unë fitoj 2.554 euro gjatë javës, ndërsa pa taksë fitimi është rreth 2.758 euro.

Kush të prezantoi me prostitucionin?

“Vetja ime. Kam qenë e re, e eksituar dhe rebele. Kam pasur edukim të shkëlqyer, prindër të mirë dhe shkolla të shkëlqyera . Por për mua nuk bënin këto. Më pëlqente të bëja shumë seks dhe të paguhesha. Kam kërkuar në internet për bordele dhe gjeta këtë në të cilin punoj aktualisht. Ishte i dyshimtë kur fillova.”

A e shijon seksin apo shtiresh?

“Thuajse shumicën e kohës e shijoj seksin. Disa meshkuj janë të tmerrshëm, por me humor dhe në mënyrë të sjellshme iu sugjerojë që të përmirësojnë teknikën e tyre dhe si të më tërheqin më shumë. 99% e tyre pranojnë kritikat e mia me pozitivitet. Por, seriozisht, shumica e njerëzve nuk dinë të bëjnë seks. Nuk është çudi pse burrat dhe gratë tradhtojnë kaq shumë”.

Sa është mosha mesatare e grave që punojnë në bordelin ku punon edhe ti ? A janë ato gra të bukura?

“Kemi disa vajza vërtetë të bukura, mesatare dhe disa që nuk do t’ua hidhje sytë në rrugë. Mesatarja e moshës është rreth 28 vjeç. Është interesante, fute një vajzë paksa të lezetshme në bordel, vishi asaj të brendshme të bukura dhe do ta shohësh që ajo do të kthehet në perëndeshë seksi”

A bën ndonjëherë seks me djem tjerë, apo seksi në punë të mjafton?

“Nevojën time seksuale e mbushi në punë, por më pëlqen seksi që e nxis vetë. Paraloja, flirtimi, tensioni, këto nuk i bën dot në bordel. Më mungon kjo pjesë, plus edhe intimiteti dhe seksi i dashurisë me një partner”.
Be the first to comment

Leave a Reply