Sadikaj: PDK-ja do të vazhdojë të mbetet Forca e Ndryshimit në vend
Kandidati i PDK-së, për kryetar të Istogut, Beqir Sadikaj ka vlerësuar se PDK-ja do të vazhdojë të mbetet Forca e Ndryshimit në vend, ndryshime që do ta çojnë Kosovën përpara në çdo drejtim, për ta jetësuar integrimin e saj në familjen euroatlantike.

“Në Prizren, në tubimin hapës të fushatës së PDK-së në nivel vendi, së bashku me kryetarin, Kadri Veseli, kandidatët për kryetar komunash, kandidatët për asamblet komunale nga e gjithë Kosova, si dhe qytetarë të shumtë.

PDK-ja do të vazhdojë të mbetet Forca e Ndryshimit në vend, ndryshime që do ta çojnë Kosovën përpara në çdo drejtim, për ta jetësuar integrimin e saj në familjen euroatlantike”, ka shkruar Sadikaj në Facebook.
Be the first to comment

Leave a Reply