SAMSUNG GALAXY BIE NGA AEROPLANI, XHIRON KOMPLET RËNIEN DHE SHPËTON (VIDEO)
Një telefon i mençur ka shpëtuar mrekullisht pasi ka rënë nga një lartësi prej mbi 300 metra nga toka, dhe atë, nga një aeroplan.

Blake Henderson nga Tennessee ishte duke filmuar jashtë dritares së një aeroplani me të cilin po fluturonte kur Samsung Galaxy S5 i ra nga dora, transmeton Arbresh.info.

Nipi i tij ka publikuar në You Tube videon kur telefoni po binte poshtë duke xhiruar kështu edhe rënien në kopshtin e një njeriu të panjohur.

http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2017/08/15/2927239241839853009/640x360_MP4_2927239241839853009.mp4?_=1
Be the first to comment

Leave a Reply