Seancë e Këshillit të Qytetit të Shkupit
Këshilli i Qytetit të Shkupit do ta mbajë seancën e parë të jashtëzakonshme.

Në rend dite të seancës është Propozim – programi për ndryshimin dhe plotësimin e programit për propagandën e përgjithshme turistike dhe përmirësimin e kushteve për qëndrim të turistëve në qytetin e Shkupit për vitin 2018, si dhe Propozim – programin për ndryshimin dhe plotësimin e programit për financimin e projekteve për zhvillim të zejtarisë, hotelerisë dhe tregtisë në Qytetin e Shkupit.
Be the first to comment

Leave a Reply