Sekreti qëndron te pantallonat
Trend sërish në skenat botërore të modës janë bërë pantallonat me pjesë të zgjatur të këmbëve, të quajtura pantallonat “palazzo”.

Edhe pse këto pantallona më mirë u rrinë femrave të gjata, edhe ato që janë më të shkurta mund t’i veshin me krenari, por në kombinim me take të përshtatshme dhe nëse i shkurtojnë pak.

Ekspertët i paralajmërojnë femrat që qepjen dhe strukturën t’i zgjedhin në bazë të ndërtimit të tyre trupor, ashtu që do të jenë të gatshme të ecin nëpër rrugët e qytetit dhe të tërheqin vëmendje, transmeton Telegrafi.

1

2

34

5

678

9
Be the first to comment

Leave a Reply