Sela nga Saraji: Blerim Bexheti nuk meriton votën e Shqiptarëve, duhet të dënohet!
Aleanca për Shqiptarët sonte ka zbarkuar në Saraj me një tubim shum madhështor për të prezentuar kandidatin e tyre Ekrem Alija,ishte një tubim madhështor më ç’rastë Ekrem Alija në përpikshmri prezentoi siç tha Ai ,,Plani im për Sarajin” ku prezentoi shum projekte nga të gjith sferat. Lideri i APSH-së Ziadin Sela duke folur për Sarajin tha: Blerim Bexheti nuk meriton votën e Shqiptarëve të Sarajit,sepse Ai është pjesë e një regjimi që ne e mposhtëm më 27 prill,prandaj më 15 tetorë ju apeloj ta dënoni Blerim Bexhetin dhe ta sjellni ndryshimin për Sarajin dhe gjith Shqiptarët
Be the first to comment

Leave a Reply