Shilegov: Vendimet do t’i bartim në konsultim me qytetarët
Si vetëqeverise e ardhje lokale në shërbim do të udhëhiqemi vetëm nga nevojat e qytetarëve, vendimet do t’i bartim vetëm në konsultim me ju dhe me opinionin profesionist, sepse krijojmë qytet për ne, deklaroi sot kandidati për kryetar të Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov.

Prandaj, siç tha, do ta respektojmë dëshirën e qytetarëve për imazhin e QTQ-së dhe do ta lëmë të hapur për të gjithë.

Tha se do të krijojnë hapësirë të re urbane publike me përmbajtje të cilat do t’i kthejnë njerëzit në QTQ dhe me këtë do t’ju ndihmohet dyqanxhinjve t’i kthejnë myshterinjtë në këtë qendër tregtare.
Be the first to comment

Leave a Reply