Shiu dhe erërat rrëzojnë drunjtë, bllokojnë autostradën Shkup-Tetovë (VIDEO)
Rajoni i Shkupit është kapluar nga shiu dhe erërat e forta të cilat kanë shkaktuar edhe bllokimin e një korsie rrugore pasi ka rrëzuar pemët e mbjella në disa vende. Medial.mk ka siguruar foto dhe video prej disa nga vendeve të bllokuara dhe vazhdon ta ndjek situatën. Nga terreni njoftohet se nuk ka të lënduar, duke bërë apel për kujdes në këtë rrugë.
Be the first to comment

Leave a Reply