Shtatzëna ka shkuar për kontroll te mjeku: Nuk u ka besuar syve të vet çfarë ka parë në ultrazë! (Video)
Në kokën e bebes kanë parë linjën e bardhë e cila ndjek formën e kafkës. Doktori për një çast ishte i hutuar, derisa nuk e kuptoi përse ishte fjala.

 

Kur Natasha Gent ishte në ultrazë, konstatuan që bebja e saj do të lindë me shumë flokë. Mirëpo, kur nëna disa javë më vonë ka dalë në publik me Hollyn e vet të vogël, askush nuk mundi të besonte atë që shihte…

Ashley dhe Natasha kanë pritur bebe me flokë të shpeshtë. Edhe pse këtë e kanë ditur, ishin të befasuar me sasinë e flokëve kur panë vajzën e tyre.

Kudo që shkojnë me të, marrin shumë komplimente në llogari të flokëve të saj, transmeton Telegrafi.

“Për mua, Holly gjithmonë do të jetë bebja më e bukur në botë, mirëpo marrja e komplimenteve nga të gjitha anët është argëtuese”, ka thënë e ëma për mediet britanike. /telegrafi/
Be the first to comment

Leave a Reply