Si duken vajzat e njohura shqiptare shtatzënë pa grim
Këtë vit dhe në 2017-ën vajzat e njohur shqiptare, duket se e kanë bërë me fjalë me njëra-tjetrën që të ngelen shtatzënë në të njëjtën periudhë. Shtatzënia është një lajm i bukur, dhe ne gëzojmë që ato po kalojnë periudha të bukura në jetë. Disa prej tyre e kanë mbajtur hermetike shtatzëninë e tyre, ndërsa disa të tjera janë shumë “bujare” dhe na tregojnë çdo gjë që ndodh në këto muaj të ëmbël pritjeje.

Gjithsesi, sot ne jemi fokusuar tek disa vajza të njohura shqiptare që gjatë shtatzënisë së tyre na kanë treguar sesi duken pa grim. Thuhet se kur një grua është shtatzënë, e kap një nur bukurie. Njësoj ka ndodhur edhe me VIP-et shqiptare të cilat, edhe pa grim gjatë shtatzënisë ngjajnë shumë bukur. Disa prej tyre e kanë sjellë në jetë bebin para disa ditësh, ndërsa të tjerat janë akoma në pritje…

(Floriana Garo)

(Ami)

(Adelina Tahiri)

(Xhensila Myrtezaj)

 
Be the first to comment

Leave a Reply