Si ta kuptoni që lidhja juaj ka marrë fund dhe kot po përpiqeni që të funksionojë?
Ndonjëherë vajzat ose djemtë kur përfshihen shumë në një lidhje dashurie, refuzojnë të besojnë se kjo lidhje nuk po funksionon siç duhet. Dëshira e madhe që ta vazhdojnë lidhjen i bën ata të verbër që të mos e shohin realitetin qartë. Por si ta kuptoni ju që po gaboni që po e vazhdoni një lidhje që nuk po funksionon?

1-Ai/ajo nuk ju vlerëson më.

2-Thotë gjëra të pakëndshme për ju në sy të personave të tjerë.

3-Nuk ua thotë më sa shumë ju do.

4-Të gjithë e kanë kuptuar që ai/ajo nuk ju do më, por vetëm ju jo.

5-Nuk ka dëshirë të qëndrojë gjatë me ju, gjen justifikime për t’u larguar.

6-Suprizat, dhuratat nuk janë në planet e tij.
Be the first to comment

Leave a Reply