Si të heqim rrudhat nga rrobat dhe si ti parandalojmë ato pa u lodhur fare
Piastra per t e drejtuar flokët
Nëse po vraponi dhe e kuptoni se keni një rrudhë në jakën tuaj, duhet të kaloni hekurin akoma të nxehtë shpejtë në jakë.

Lagni me ujë
Për rrudha të vogla, përdorni gishtat për të spërkatur ujin në rrobat tuaja, pastaj butësisht tërhiqeni për të liruar fibrat dhe për të eliminuar rrudhat. Vare të thahet.

Parandaloni rrudhat me letër
Kur paketoni rroba që rrudhen me lehtësi, vendosini brenda një fletë letre dhe palosini normalisht.Fleta e letrës do të parandalojë rrudhat .

Mbështillini rrul të gjitha së bashku
Për të maksimizuar hapësirën në bagazhin tuaj dhe për të parandaluar formimin e rrudhave, bëjini rrul rrobat në vend që ti palosni ato.

Varini pantallonat, mos i palosni
Ju do të na falënderoni herën tjetër kur jeni vonë për një takim dhe veshja juaj është gjithë rrudha.
Be the first to comment

Leave a Reply