Skandal: Zeqirija Ibrahimi ofendon Mësuesit shqiptarë !
A është një mesazh ofendues ndaj arsimtarëve dhe mësuesve shqiptarë !

Ja çfarë shkruan Zeqirija Ibrahimi:

I lexoj, kur më bien në sy, disa postime të disa “daskallëve”, që bëjnë postime jo për të afirmuar ndonjë vlerë e për të thënë ndonjë gjë të mençur, por marrin mundimin të shkruajnë vetëm për të shpotitur. 
Dhe, nuk e kam dertin e shpotisë së tyre bajate, sepse takati i tyre mbrrin deri te fyerja dhe nuk bëhet shpoti, por më dhimbsen nxënësit e tyre. Niveli gjuhësor i postimeve të tyre më bind se kam qenë shumë optimist kur kam besuar se analfabetizmi është çrrënjosur në vitet e para pas Luftës së Dytë Botërore. Për fat të keq, plot analfabetë janë ndonjëherë edhe mësues e arsimtarë (respekt për të tjerët).
Be the first to comment

Leave a Reply