Skandali i Facebook merr përmasa të mëdha: 87 milionë përdorues u vodhën!
Skandali i vjedhjes dhe keqpërdorimit të të dhënave të përdoruesve të Facebookut nga konsulenti politik “Cambridge Analytica” ka marrë përmasa shumë më të mëdha,shkruan TopAl News.

Vetë Facebook njofton se pas rishikimit të problemeve për të cilat u akuzua, nga shpërndarja jo e duhur e të dhënave mund të jenë prekur plot 87 milionë përdorues.

Shifra e publikuar më parë, e përmendur nga informatori Christopher Wylie ishte në afro 50 milionë përdorues të rrjetit social./TopAl News/
Be the first to comment

Leave a Reply