Skandaloze, Roza Lati u mëson vajzave të mitura twerku-n në ekran (VIDEO)
Ajo është parë shpesh në ekranet televizive në formate të ndryshme të shoë-bizit me një stil ndryshe e tepër të veçantë, por gjithashtu njihet edhe që flet në mënyrë të drejpërdrejtë.

Së fundmi ajo është moderatore në emsionin “Why not”, ku fton personazhe të ndryshëm.

Në një nga puntatat e emisionit ajo ka pasut të ftuar një vajzë të vogël dhe duket se Roza ka bërë veprimin skandaloz.

Ajo ka inkurajuar vajzën e vogël për të kërcyer tëer live në emision. Por kjo nuk është ë denjë dhe e drejtë. Roza bëhu pak më e përgjegjëshmë!
Be the first to comment

Leave a Reply