Snapchat na befasoi të gjithëve, sjell veçorinë që na duhej
Snapchat ka sjell për përdoruesit një veçori të re.

Përditësimi i fundit sjell Snap Maps. Tani mund të ndani vendndodhjen tuaj edhe në Chat.

Thjesht mbani dorën mbi emrin e një miku dhe do t’ju jepet mundësia që të “Kërkoni vendndodhjen” ose “Dërgo vendndodhjen time”.

Ky përditësim do ta bëjë më të lehtë për të ndarë vendndodhjen shpejt.

Ky lajm mbase mund të sjellë “përçarje” tek çiftet ngase nuk mund të arsyetohen më për vendndodhjen.
Be the first to comment

Leave a Reply