Sulmi i tifozëve në sytë e futbollistëve të Sitit (Video)
Manuel Estiarte , njër nga ndihmësit e Mançester Sitit shpalosi xhirimin e sulmeve të tifozëve të Liverpullit ndaj autobusit të Sitit gjatë ardhjes së tyre në stadiumin “Anfilld Roud”. Në këto pamje filmike mund të shihet se si tifozët e Liverpullit gjuajnë gjesendet e ndryshme drejt autobusit të Sitit, ndërsa mund të dëgjohen edhe zhurma e goditjeve të tyre në qelqin e autobusit.

“Nuk ka fjalë . E pa pranueshme,” ka shkruar Estiarte në prezantimin e videos , të cilin e shpalosi në Instagram.

Drejtuesit e Liverpullit dënuan aktin e huliganëve dhe kërkoi falje ndaj Mançester Sitit. Mirëpo kjo nuk do të shpëtojë Liverpullin nga procesi hetimor që ka ngritur UEFA, që në rend të ditës do të jetë më 31 maj. Një dritare e autobusit është thyer, ndërsa autobusi kalonte në rrugët ku ishin mijëra tifoz të Liverpullit, ndërsa shumica e tyre hedhnin fishekzjare në autobus. Në një xhirim të mediave spanjolle mund të shihet se si Guardiola ishte i pakënaqur kur arriti në stadium. Pas daljes nga autobusi me sarkazëm tha:”Faleminderit që na mbrojtët”. Në hyrje të stadiumit vetëm shtoi :”Turp i madh”.

 

Manuel Estiarte , njër nga ndihmësit e Mançester Sitit shpalosi xhirimin e sulmeve të tifozëve të Liverpullit ndaj autobusit të Sitit gjatë ardhjes së tyre në stadiumin “Anfilld Roud”. Në këto pamje filmike mund të shihet se si tifozët e Liverpullit gjuajnë gjesendet e ndryshme drejt autobusit të Sitit, ndërsa mund të dëgjohen edhe zhurma e goditjeve të tyre në qelqin e autobusit.

“Nuk ka fjalë . E pa pranueshme,” ka shkruar Estiarte në prezantimin e videos , të cilin e shpalosi në Instagram.

Drejtuesit e Liverpullit dënuan aktin e huliganëve dhe kërkoi falje ndaj Mançester Sitit. Mirëpo kjo nuk do të shpëtojë Liverpullin nga procesi hetimor që ka ngritur UEFA, që në rend të ditës do të jetë më 31 maj. Një dritare e autobusit është thyer, ndërsa autobusi kalonte në rrugët ku ishin mijëra tifoz të Liverpullit, ndërsa shumica e tyre hedhnin fishekzjare në autobus. Në një xhirim të mediave spanjolle mund të shihet se si Guardiola ishte i pakënaqur kur arriti në stadium. Pas daljes nga autobusi me sarkazëm tha:”Faleminderit që na mbrojtët”. Në hyrje të stadiumit vetëm shtoi :”Turp i madh”.
Be the first to comment

Leave a Reply