Takim i Xhaferit me përfaqësuesit e NDI-së
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi, i shoqëruar nga sekretari i përgjithshëm i Kuvendit, Cvetanka Ivanova, sot realizoi takim me Ken Vollak, kryetar i Institutit Nacional Demokratik Amerikan, me Robert Benxhamin, drejtor rajonal i IND-së nga SHBA për Evropë dhe me Kris Henshou, drejtor i NDI për Maqedoninë.

Siç kumtoi pres shërbimi i Kuvendit, gjatë takimit u shpreh kënaqësi e ndërsjellë nga vëllimi i bashkëpunimit të suksesshëm shumëvjeçar të cilin e kanë Kuvendi i Republikës së Maqedonisë dhe IND, si edhe intenca e thellimit të tij të mëtutjeshëm.

“Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi, shprehu falënderim për nismat e shumta të ngritura për bashkëpunim, ndër të cilat edhe hapja e Institutit Parlamentar, me ç’rast nga ana e z.Vollak u theksua se IND mbet edhe më tutje i hapur për realizimin e projekteve të ardhshme dhe për bashkëpunim parlamentar. Bashkëbiseduesit shprehën gatishmëri për intensifikim akoma më të madh të aktiviteteve në periudhën që vijon”, thuhet në kumtesë.
Be the first to comment

Leave a Reply