Talat Xhaferi në Parlament: ” Ua them edhe në shqip”
Kryetari i Parlamentit, Talat Xhaferi, në fillim të seancës ka qortuar shumicën parlamentare të cilët nuk kanë siguruar kuorum ,transmeton Express.

“Ju thash se duhet të vini dhe të siguroni kuorum. Nëse nuk kuptoni në gjuhën maqedonase do ju them edhe në shqip. Por si duket nuk kuptoni. Nëse ka nevojë edhe do ua vizatoj që të më kuptoni dhe të siguroni kuorum”, ka thënë Xhaferi.
Be the first to comment

Leave a Reply