Taravari: Pasi hymë në Qeveri e pamë fytyrën e vërtetë të LSDM-së
Arben Taravari gjatë fjalimit në Kongresin e partisë deklaroi se ASH-ja është partia më e besueshme, gjithashtu shtoi se kishin qëndrime të përbashkëta me LSDM-në për të rrëzuar diktaturën, gjyqësor të pavarur, barazinë, integrimet në NATO dhe BE, lirinë dhe të drejtat e shqiptarëve të cilat Zaevi i përdori për të marrë votat shqiptare.
Taravari përfundoi duke thënë se LSDM-ja u kthye në parti klienteliste.
Be the first to comment

Leave a Reply