Të martuarit janë më të lumtur se beqarët
Njerëzit e martuar kanë më shumë arsye të jenë të kënaqur: ata mund të ndajnë shpenzimet, mund të jetojnë lirshëm pa frikën e vdekjes dhe të kalojnë kohë duke u përkushtuar ndaj njëri – tjetrit.

Sipas një studimi të ri, individët që janë të martuar i gëzohen më shumë kënqaësive të ndryshme në jetë.

Në një letër të botuar në “Journal of Happiness Studies”, hulumtuesit mblodhën të dhëna nga dy anketime në Mbretërinë e Bashkuar për të shqyrtuar përfitimet e martesës dhe miqësisë martesore.
Be the first to comment

Leave a Reply