Të porsamartuarit i bëjnë ëndërrën realitet edhe 10 çifteve të tjera, i paguajnë dasmën
Një çifti i porsamartuar ka paguar shpenzimet e dasmës së 10 çifteve të tjera.

Alex dhe Priscila Façanha nga Fortaleza ndihmuan 20 persona të huaj që nuk kishin mundësi të paguanin për ditën e tyre të madhe.

Me ndihmën e mbledhjes së fondeve dhe donacioneve nga bizneset e dasmës, ata arritën që të realizonin një ceremoni mahnitëse 46.575 dollarë për 10 çiftet.

Alex, një grafik dizanjer dhe Priscila, publiciste shpresojnë të vazhdojnë traditën duke e kthyer në një projekt të quajtur Casamenteiroos ose Matchmakers, i cili do ti japë mundësojë një grupi çiftesh 1 herë në vit martesë falas.
Be the first to comment

Leave a Reply