Thaçi: Festat e fundvitit të festohen me produkte vendore
Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, derisa po merr pjesë në Gala Mbrëmjen e organizuar nga KPK-se, ku u lansua video “Made in Kosova” deklaroi se prodhuesit vendorë kanë vënë themelet e prodhimtarisë sonë vendore.

I pari i vendit lëvdoi edhe punën e institucioneve sipas se cilit iu është mundësuar prodhuesve vendorë qe të zhvillojnë veprimtaritë e tyre më lehtë.

Sipas presidentit, fushata “Made in Kosova” është një rrugë e drejtë me të cilën qytetarët për së afërmi po njoftohen me produktet vendore që kanë rëndësi jetike për zhvillimin ekonomik te vendit

Presidenti bëri thirrje që festat e fundvitit të festohen me produkte vendore.

Në emër të qeverisë foli zëvendëskryeministri, Fatmir Limaj, i cili në këtë gala mbrëmje u zotua se ekzekutivi i vendit do të vazhdojë përkrahjen ndaj prodhuesve vendorë dhe do t’u mundësojë këtyre të fundit pjesëmarrje në treg me një konkurrencë të drejtë në një treg të lirë.
Be the first to comment

Leave a Reply