Thaçi nga Kumanova: Fjalori ynë është fjalorë i së vërtetës
Partia Demokratike Shqiptare mbajti tubimin e saj në Kumanovë. Para anëtarëve dhe simpatizantëve të PDSH-së folën, Fitor Seferi – kandidati për këshilltar nga lagja e trimave, Valon Çoti – bartësi i listës së këshilltarëve, si dhe Besnik Memeti kandidati i PDSH-së për kryetar komune në Kumanovë.

Të pranishmëve në këtë tubim i ju drejtua edhe Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi i cili mes tjerash u shpreh: “Fjalori ynë është fjalor i vërtetës dhe vetëm me realizimin e të drejtave kolektive të shqiptarëve zgjidhen edhe çështjet tjera. Votimi i partisë të vërtetë opozitare PDSH jep një mesazh të fortë bashkësisë ndërkombëtare, miqve tanë, që të jenë më kontribues dhe të mundemi të ecim përpara”, theksoi Thaçi.

 

 

 
Be the first to comment

Leave a Reply