Tifozët e Liverpulit për Salah: Nëse ti shkon në xhami, aty na ke dhe neve! (VIDEO)
Tifozët e Liverpulit po e lënë mendjen pas futbollistit egjiptian Mohamed Salah, dhe prandaj nuk kanë nguruar të krijojnë një himn të ri për të shprehur “solidaritetin fetar” me super futbollistin. Në një video të publikuar në Youtube dhe në rrjetet sociale, tifozët bërtasin “ne do të bëhemi musliman dhe do të shkojmë në xhami”.

Teksti i himnit për Salah është ky:

“Nëse ai është i mirë për ty, është i mirë edhe për mua.

Nëse i jep edhe disa gola, do të bëhem edhe unë musliman.

Nëse ai është i mirë për ty, është i mirë edhe për mua.

Nëse ai rri në xhami, aty dua të jem dhe unë.”
Be the first to comment

Leave a Reply