Tiranë, s’do jepen leja të reja ndërtimi për 341 ndërtues
Një listë me emrat e 341 subjekteve të ndërtimit apo të ndërtuesve do i përcillet bashkisë së Tiranës për ti kërkuar që këto subjekte të mos pajisen më me leje të reja ndërtimi, pa shlyer detyrimet dhe pa mbyllur proceset e legalizimit për objektet tashmë të ndërtuara prej tyre.

“Asnjë leje e re për këta subjekte pa u përmbyllur pallatet e ndërtuara deri më sot. Jam e bindur se do të gjejmë mbështetjen e bashkisë në këtë proces, pasi mbyllja e këtij procesi do të zgjidhë hallin e mijëra familjeve në Tiranë që vijnë vërdallë perj vitesh” tha kreu i ALUIZNIT në një dalje për median.
Be the first to comment

Leave a Reply