Trajneri i njohur i ‘crossfit’ i cili stërvit yjet dhe i bën me forma të përkryera trupore
Tashmë yjet tona po përkujdesen që vazhdimisht të përkujdesen për linjat trupore të tyre.

 

Një nga trajnerët më të njohur që kujdeset për yjet është edhe Egzon Shkololli.

Forma të admirueshme nga Rina Bërdynaj.

Shpesh mediat kanë raportuar për blogeren Rina Bërdynaj dhe format e saj të pabesueshme trupore.

Sekreti i suksesit të saj sigurisht se fshihet prapa trajnerit, Egzon Shkololli, i cili është një nga trajnerët më të mirë shqiptarë të ‘crossfitit’.

Së fundmi ai është i angazhuar edhe me tenorin e njohur, Ramë Lahaj, me të cilin është duke punuar intensivisht.

Duket se edhe stina e verës po i zë mjaft të angazhuar në fitnes yjet tona dhe trajnerët, e një nga më të angazhuarit është Shkololli. /Telegrafi/
Be the first to comment

Leave a Reply