Tre frizura verore: Çdo femër duhet të dijë ta bëjë këtë! (Video)
Temperaturat verore nuk i përballojnë flokët e lëshuara, prandaj bëni frizura të mrekullueshme.

Qoftë të keni flokë të shkurtër apo të gjatë, patjetër duhet të dini t’i rregulloni shpejt dhe në mënyrë efektive, në mënyrë që të keni frizurë të përshtatshme verore.

Vera nuk i përballon flokët të lëshuara, andaj ndonjë lloj gërsheti është i domosdoshëm kur temperaturat janë mbi 30 gradë.

Frizura nr. 1 – Gërshet i ulët elegant

Frizura nr. 2 – E çrregullt, gërshet i lartë

Frizura nr. 3 – Gërshet romantik përreth kokës

/telegrafi/
Be the first to comment

Leave a Reply