Tri fantazitë më të zakonshme të femrave
Fillimisht të kemi diçka të qartë – të gjithë kemi fantazi të fshehta seksuale. Mund të mos i realizojmë të gjitha nga to, por të paktën kemi mundësi t’i ndajmë me partnerin.

Komunikimi për fantazitë seksuale me partnerin është gjë e shëndetshme. Në fakt, ekspertët e seksit rekomandojnë që rregullisht t’i ndani fantazitë seksuale me partnerin/ën, transmeton Telegrafi.

Çfarë mund t’ju duket në fillim e çuditshme, në fund mund të shpijë në eksperimentim eksploziv – thjesht duhet ta filloni bisedën së parë.

E pikërisht këtë e ka bërë një ueb sajt i seksit, ku i ka pyetur 2,700 përdorues për fantazitë më të zakonshme seksuale.

1) Komunikimi me fjalë të ndyra
Rreth 81% e femrave thonë se do të dëshironin që partneri t’iu fliste më shpesh me fjalë të ndyra gjatë seksit. Truri është organi më i fuqishëm i seksit, ndërsa komunikimi i ndyrë është mënyra më kreative për ta stimuluar atë.

2) Përdorimi i lodrave të seksit
63% e femrave kanë fantazuar për përdorimin e lodrave të seksit, madje 44% prej tyre kanë thënë se do të dëshironin që me partnerin ta provonin lodrën e seksit në publik.

3) Seksi me sy të lidhur
58% e femrave thonë se kanë fantazuar për t’i pasur sytë e mbyllur gjatë seksit. Përveç ndjenjave eksituese të besimit dhe dominancës, sytë e mbyllur gjallërojnë çdo gjë tjetër
Be the first to comment

Leave a Reply