“Tvrdokorni” paralajmërojnë bllokim të aeroportit “Shkupi” (Foto)
Pas heqjes së bustit të Lekës së madh nga Aeroporti “Shkupi”, kanë reaguar shoqata “Tvrdokorni” të cilët një akt të tillë e konsiderojnë si shpallje lufte.

Ata konsiderojnë se heqja paraqet sulm ndaj popullit maqedonas dhe shpallje lufte, që sipas tyre duhet patjetër të fitohet, qoftë edhe me jetë.

“Tvrdokorni” thonë se nuk do ta falin asnjëherë këtë tradhti.

Njiherit, “Tvrdokorni” paralajmërohnë bllokim të aeroportit, në ditët në vijim.
Be the first to comment

Leave a Reply