Vatrat e zjarrit në Strimnicë vënë në rrezik jetën e banorëve
Një zjarr i madh ka shpërthyer sot pas mesdite në malin që lidh tre fshtatra, Zhelinë, Strimnicë dhe Leshnicë.

Nuk dihen ende shkaqet e zjarrit, por ndërhyrja e parë ka ardhur nga qytetarët e Strimnicës të cilët janë tubuar në kafenetë e fshatit dhe kanë nisur drejt malit ku po digjej.

Fshatarit e Strimnicës u nisën me lopata, sopata dhe sende tjera për të lokalizuar zjarrin, pasi ishte terreni i vështirë dhe i paaritshëm për makineritë e zjarrfiksave.

Ekipet e zjarrfiksave qëndrojnë me disa automjete në rrugë për të parandaluar që zjarri të përhapet në zonat e banuara. /albeu.com/
Be the first to comment

Leave a Reply