Vendet më të lira për t’i kaluar pushimet në botë
‘Hoppa’, para një kohe kishte publikuar vendet më të lira për t’i kaluar pushimet në vende të ndryshme të botës.

Për t’i gjetur këto vendet më të lira, Hoppa e kishte kalkuluar koston mesatare të një personi për çdo vend, duke i përfshirë shpenzimet e udhëtimit, hotelit etj.

Telegrafi i sjell për ju katër vendet më të lira për t’i vizituar, si dhe shpenzimet që kërkohen.

4) Cape Town, Afrikë Jugore

No. 5. Cape Town, South Africa — £66.02 ($93.30)

Shpenzimet për taksi: 7.40 euro

Shpenzimet e hotelit: 62 euro

Shpenzimet e bukës: 21 euro

3) Bankok, Tajlandë

No. 3. Bangkok, Thailand — £61.44 ($86.82)

Shpenzimet për taksi: 2 euro

Shpenzimet e hotelit: 46 euro

Shpenzimet e bukës: 19 euro

2) Tenerife, Spanjë

No. 2. Tenerife, Spain — £58.68 ($82.92)

Shpenzimet për taksi: 3.62 euro

Shpenzimet e hotelit: 49.08 euro

Shpenzimet e bukës: 31 euro

1) Budapest, Hungari

No. 1. Budapest, Hungary — £40.34 ($57.01)

Shpenzimet për taksi: 5.78 euro

Shpenzimet e hotelit: 28.90 euro

Shpenzimet e bukës: 25 euro

 /Telegrafi/
Be the first to comment

Leave a Reply