Vesel Memedi nën hetime, ja pse
Portali gostivaras “Rruga drejt” që u akuzua për përkrahje të Lëvizjes BESA ka dalë me akuzën e radhës kundër kryetarit të RDK-së, Vesel Memedi.

“Sic merret vesh nga burime mbrenda prokurise puplike per krim te organizuar, eshte duke u zhvilluar hetime intensive kunder Vesel Memedit per vepren penale pasurim te kunderligjshem ne bashkepunim me persona te tjere. Ne nje periudhe pes vjecare ai ka marr rroge duke mos shkuar ne pune. Tani ,i gjithe opinioni e din se Vesel Memedi ne periudhen kohore prej vitit 2010 e deri ne fund te vitit 2014, ka marr rroge docenti, si i punesuar ne USHT.”, ka shkruar ky portal, duke cituar tekstin origjinal.

Ja më tej edhe pjesa tjetër e tekstit origjinal ku vijojnë akuzat ndaj Memedit:

“Cila ka qene arsyja qe, Vesel Memedi te merr rroge nga USHT per pese vite me radhe eshte nje enigma e madhe. Ai pergjat asaj periudhe kohore pohonte se per shkak te angazhimit te tij ne politik eshte diferencuar nga puna. Por e verteta del se ai, ska qen I diferencuar por ka vazhduar te merr rroge per pes vite me radhe. Bashkepartiaket e tij e shkarkuan nga posti I kryetarit per sic deklaruan ato ne ate kohe se ishte kunder bashkimit te opozites qe I dole si suksesshme duke I mundesuar edhe nje fitore BDI-se.

Si, duket shqiptaret ketu ne Maqedoni jane denuar qe ne vazhdimesi ti perfaqesojn shqiptare me hipoteka duke ju nenshtuar pushtetit deri ne mase serviliteti.E nese ky hetim behet pa ndikime politike, do te del ne shesh edhe nje matrapaz qe shtiret si intelektual dhe njeri besimtar me shkollim fetar dhe me parime fetare”, nënvizon portal Rrugadrejt.
Be the first to comment

Leave a Reply