Vesel Memedi prap ma i forti ne Qeveri, ja pse?
Vesel Memedi me partinë e tij ka ngelur i paprekur me rikonstruimin e Qeverisë. Siç mësohet ai edhe pse me një deputet, ka më shumë poste se dy grupet e reja ai i Afrim Gashit dhe PDSH e Menduh Thaçit ti cilët sipas burimeve të afërta me Qeverinë bashkarisht do marrin 8 drejtori. Burime qeveritare theksuan për INA se asnjë nga postet, përfshirë ministrin, dhe më shumë se 15 drejtori nuk i janë prekur RDK-së, por mësohet se pas largimit të ASH, disa poste në bashkërendim me kreun e BDI-së, Ali Ahmeti i ka marrë RDK. Përveç posteve në ekzekutiv, RDK ka edhe nënkryetarin e Kuvendit, ku vetë Memedi është ushtrues i kësaj detyre.
Be the first to comment

Leave a Reply