Veshje të përditshme dhe moderne për zyre
Veshjet e përditshme, veçanërisht për zyre, në disa kompani janë të rregulluar me kod të caktuar, por shumë kompani të tjera lënë hapësirë për shije personale ndaj modës.

Kur ju vishen për punë, qëllimi juaj duhet të jetë një pamje profesionale dhe kompetente, e cila shpesh bie në konflikt me trendet e modës.

Më poshtë po japim sugjerimet e veshjes moderne për vjeshtë-dimër 2017/2018, por kjo nuk do të thotë se ata janë të përshtatshme për ambientin tuaj.

Rregulli bazë është të mos vishni fustan të shkurtër, pa marrë parasysh lirinë dhe stilin relaksuar të veshjes. Në fotot e mëposhtme do të shihni disa veshje të shkurtra, por të përshtatshme për punën në vendin e punës.

Çfarë nuk duhet të vishni në zyrën:
– Veshjet e tepruara seksi – dantellat transparente, aski të hollë, fustane të shkurtë
– Xhinse, bluza pambuku
– Veshjet me shumë shtresa, pëlhurë shumë të trasha…
Be the first to comment

Leave a Reply