Vetëm vajzat ‘fatlume’ i kuptojnë këto foto
Format e theksuara trupore si Kim Kardashian, janë kthyer në trend dhe shumë vajza përpiqen t’i ngjajnë sa më shumë, qoftë edhe duke bërë ndërhyrje kirurgjikale.

Megjithatë disa prej jush mund të jenë aq “fatlume” sa natyra të jetë treguar shumë bujare dhe t’ju ketë dhënë forma me përmasa të mëdha.

Nëse për ju që nuk i keni i adhuroni dhe i kërkoni, ne do t’ju sjellim “peripecitë” që duhet të kalojë një vajzë me forma të tilla, në këtë rast me gjoksin e madh.

1-Blerja e rrobave është një kërkim i ndërlikuar

2-Pazari online është pothuajse e pamundur

3-Ndonjehërë gjoksi juaj ka “jetën e tij”

4-Të bësh stërvitje nuk është aspak e lehtë…

5-…dhe problemet që ke teksa bën vrap

6-Të shtrihesh me bark, nuk do të thotë vetëm kaq…

7-Ky është një dyshek ëndrrash

8-Të blesh rroba banje është një problem më vetë

9-Shumë probleme janë më pak të dukshme për të tjerët

10-Graviteti gjithmonë fiton

11-Trupi juaj duket më i shëndosh se sa është me të vërtetë

12-Standardet e dyfishta janë zhgënjyese

13-Ju dukeni automatikisht seksi me çfarë do që vishni
Be the first to comment

Leave a Reply