VIDEO: Ajo kap një palë gërshërë dhe fillon të presë sytjenat e saj. Ky trik ishte aq i dobishëm!
Çdo ditë e më tepër po shohim trike të ndryshme me objekte që ne i kemi çdo ditë nëpër duart tona.

Unë absolutisht jam në dashur me këtë trik.

Dhe unë gjithmonë kam të njëjtin problem: çfarë të bëj për rripat e sytjena? Epo, mund të hasja në zgjidhje të ndryshme, por zgjidhja më e shkëlqyer dhe e thjeshtë për këtë problem duket se u zgjidh.

Ky trik i lehtë është gjithashtu super i shpejtë. Për më shumë shikojeni këtë video.
Be the first to comment

Leave a Reply