Video/Protesta, disa studentë bojkotojnë mësimin në Elbasan e Durrës
Studentët e fakulteteve publike në Tiranë, përkatësisht, Drejtësia dhe Ekonomiku e Shkonecat Sociale vazhdojnë të bojkotojnë mësimin, ndërsa një grup studentësh janë të ngujuar në auditore. Sot mësohet se ka bojkotim të pjesshëm të mësimit dhe në Elbasan e Durrës.

Në Universitetin “Aleksandër Xhuvani”, ndonëse në një numër të vogël, studentët protestues u bëjnë thirrje shokëve të tyre që t’i bashkohen protestës, për plotësimin kështu të 9 kërkesave drejtuar qeverisë. Edhe në Durrës ka bojkot të mësimit gjatë ditës së sotme.
Be the first to comment

Leave a Reply