Visar Ganiu bashkë me forumin rinorë të BDI pastruan parkun e Gazi Babës
Kandidati i Bashkimit Demokratik për Integrim Visar Ganiu ka vazhduar sot me aktivitetet e tij.

Pas ditën e sotme Prof.Dr Visar Ganiu, bashkarisht me Forumin Rinorë të Bashkimit Demokratik për Integrim dega e Çairit, kanë pastruar parkun e Gazi Babës.

Ai bashkë me studentët, miqtë dhe qytetarë të cilët iu bashkangjitën në këtë aksion e dëshmoi shpirtin e tij sportiv dhe do të ndikojë që kësisoj aktivitete do të ketë edhe gjatë mandatit të tij si kryetar i komunës së Çairit.

Me këtë aktivitet, kandidati i BDI-së për kryetar të komunës së Çairit dëshmon se pastërtia dhe rruajtja e mjedisit jetësor do të jetë një ndër prioritetet gjatë mandatit të tij.

 
Be the first to comment

Leave a Reply