Visar Ganiu do e bëjë Gazi Babën me Klinikë për fëmijë
Visar Ganiu sot prezantoi projektin e Qendrës Klinike për fëmijë,  që tha se,me ekipin tim gjatë hartimit në programën tonë 2017- 2021, e kemi paraparë që kjo çerdhe të bëhet  qendër klinike për fëmijë,transmeton Zhurnal.

Buxhetin që e kemi planifikuar- projektuar për këtë projekt është mbi 112 milion denarë.

Arsyeja është se në Çair kemi 1,560 fëmijë në çerdhe dhe 8,301 fëmijë në shkollat fillore dhe kjo ju ndihmon shumë bashkëqytetarëve tanë por edhe komunave perrethë, dhe tani qytetarët nuk duhet që të kalojnë nëpër komuna tjera e në klinika tjera që t’i marrin shërbimet e nevojshme e veçmas kjo klinikë do t’i kursen prindërit që të kursejnë kohë dhe resurse.

Dhe zotohemi se bashkarishtë me ndihmën e qeverisë këtë projekt ta realizojmë brenda dy viteve.
Be the first to comment

Leave a Reply