Visar Ganiu: Kam programin më të mirë, është konform interesave të qytetarëve të Çairit
Kandidati për kryetar të Çairit Visar Ganiu ka dhënë arsyet se pse duhet ta votojnë atë qytetarët e Çairit në zgjedhjet e 15 tetorit.

“Pasi unë kam mësuar në Çair, shkollimin e kam bërë në Çair, veprimtarinë profesionale… Në një anketë që është bërë në partinë tonë, kam dalë me rejting më të madh dhe kam programin më të mirë dhe është në korrelacion me qytetarët. Pra, 90 përqind e programit është konform interesave të qytetarëve”, ka thënë Ganiu në emisionin 200 në Alsat-M,
Be the first to comment

Leave a Reply