Visar Ganiu në koordinim me Ali Ahmetin për fitoren e Çair-it
Kandidati për kryetar të komunës së Çairit Visar Ganiu ka takuar liderin e BDI-së Ali Ahmeti. Qëllimi i takimit të sotëm ishte koordinimi me kryetarin Ahmeti për zgjedhjet lokale dhe fitore në komunën e Çairit.

Në takim nuk munguan këshillat dhe porositë nga kryetari i BDI-së Ali Ahmeti.

Ndryshe kandidati për kryetar të komunës së Çairit nga rradhët e BDI-së Visar Ganiu ka realizuar takime me personalitete të sferave të ndryshme, për një paraqitje të denjë para qytetarëve të Çairit në zgjedhjet lokale të 15 tetorit.
Be the first to comment

Leave a Reply