Visari troket në dyert e banorëve të Teneqe Mahallës (FOTO)
As kushtet atmosferike nuk ishin pengesë që kandidati i Bashkimit Demokratik për Integrim Visar Ganiu, të vizitojë banorët e  Teneqe Mahallës. I shoqëruar nga bartësi i listës për këshilltarë në qytetin e Shkupit, Besnik Ajeti, Shefin e sshtabit të BDI-së, Dega e Çairit dhe me ekipin e tyre, ata realizuan takime me banorët e kësaj lagje dhe disa rrugëve tjera në Fushën e Tophanës.

Me këtë rast banorët e këtyre lagjeve,  nga afër u njoftuan me Kontratën dhe projektet që duhet të realizohen në 4 vitet e ardhshme.
Be the first to comment

Leave a Reply