Vjedhje në një bastore në lagjen Çento
Mbrëmë tre persona të panjohur kanë grabitur një bastore në rrugën “Juzhnomoravski Brigadi” në lagjen e Shkupit, Çento.

Sipas MPB-së, vjedhja ka ndodhur në orën një pas mesnate, prej se grabitësit e maskuar, me kërcënim me armë nga të punësuarit kanë marrë shumë të parave ku më pas  kanë ikur në drejtim të panjohur. Ndërsa po ndërmerren masa për gjetjen e tyre dhe zbardhjen e tërësishme të rastit.
Be the first to comment

Leave a Reply