Vogëlushja dëgjon për herë të parë, tejet emocionuese (Video)
Kjo është e mahnitshme!

Një moment i mahnitshëm është kapur në kamerë kur një vajzë e vogël e quajtur Megi, nga Karolina Jugore dëgjon për herë të parë me pajisjen për dëgjim, transmeton lajmi.net

Megi ka lindur me dy defekte në dëgjim në veshin e brendshëm dhe të jashtëm – kështu që ajo nuk mund të dëgjonte kjartë.

Familja e saj e ka filmuar momentin kur Megi ka dëgjuar për herë të parë dhe kjo sigurisht ishte dhurata më e mirë për të dhe familjen e saj.
Be the first to comment

Leave a Reply