Xhaferi: Ligjin për gjuhët do ta dërgojë në Gazetën Zyrtare në kohën e duhur
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi thotë se ligjin për përdorimin e gjuhëve do ta dërgojë në Gazetën Zyrtare, kur do të vlerësojë se është koha e duhur, por pa dhënë ndonjë afat kohor.
Duke pas parasysh se nuk ka afate për shpalljen e ligjit për përdorimin e gjuhëve, vlerësojë se në kohën e duhur dhe kur do të vlerësojë se duhet Ligji të dërgohet në Gazetën Zyrtare, ai do shpallet dhe më pas institucionet kompetente të deklarohen për tekstin e Ligjit gjegjësisht dilemat që u thanë në opinion, deklaroi Xhaferi në intervistën javore të Radios Evropa e Lirë.
Be the first to comment

Leave a Reply