Xhemile Memedi nga Lëvizja Besa zgjidhet kryetare e Këshillit Komunal të Çairit
Lëvizja Besa zhbllokon procesin në Komunën e Çairit.
Pas ngërçit disa mujorë në Komunën e Çairit sot është votuar përbërja e re e këshillit komunal. Kryetare e këshillit u zgjodh Xhemile Memedi nga rradhët e Lëvizjes Besa. Me zgjedhjen e këshillit të ri, Komuna e Çairit i kthehet normalitetit dhe funksionimit të rregullt, ku nga sot do të ketë edhe paga për arsimtarët dhe të punësuarit komunal.
Tejkalimi i kësaj situate në këtë komunë është përshëndetur edhe nga qytetarët e Çairit, kështu duke i dhënë fund “ngërçit politik” në këtë komunë të banuar me shumicë shqiptare.
Be the first to comment

Leave a Reply