Zëdhënsja e Lëvizjes Besa, Arta Sadiku – Akteshi në vizitë disa ditore në SHBA
Zëdhënësja e Lëvizjes Besa, Arta Sadiku – Akteshi, po qëndron në vizitë disa ditore në SHBA, në kuadër të programit për liderë të rinjë të organizuar nga ambasada e SHBA në Shkup.

Gjatë qëndrimit të saj në SHBA pritet të vizitojë disa shtete dhe institucione shtetërore, ku do të njihet me përvojën amerikane dhe funksionimin e modelit të demokracisë në SHBA.

Përndryshe, Arta Sadiku – Akteshi është një nga prurjet e reja në Lëvizjen Besa dhe përveç se është zëdhënëse ajo është edhe anëtare e Kryesisë Qendrore të Lëvizjes Besa.
Be the first to comment

Leave a Reply