Zeka i BESËS: BESA siç premtoi ligji për shoqaten e tregjeve dhe tregjet e gjelbra hyri në procedurë kuvendore dhe ne do votojmë PËR miratimin e tij
Deputeti i Lëvizjes BESA Zeqirija Ibrahimi në rrjetin e tij social deklaroj rreth ligjit për tregjet e gjelbra:

“Ashtu siç i kishim premtuar Shoqatës së Tregtarëve të Tregjeve të Gjelbra dhe tregtarëve të tregjeve të gjelbra, deputetët e Lëvizjes BESA votuan PËR që ligji të hyjë në procedurë kuvendore me procedurë të shpejtuar dhe ne do të votojmë edhe PËR miratimin e tij!
Urime!
Besa është amanet!”
Be the first to comment

Leave a Reply